top of page

Miten voin olla avuksi?

Tarjoan työnohjauspalvelua erilaisiin työelämän haasteisiin, jotka voivat olla esimerkiksi haastavia asiakaskohtaamis- tai johtamistilanteita, ajankäytön ongelmia, työyhteisöhaasteita tai muita haasteita henkilökohtaiseen urapolkuusi liittyen.

 

Työnohjauksessa sinä löydät ratkaisut juuri sinun haasteisiisi keskustelun ja oivalluksen kautta. Asiakkaaksi voit tulla yksityishenkilönä tai ohjaus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin. 

Työnohjausprosessin alussa saat asettaa omat henkilökohtaiset tavoitteesi työnohjausprosessille ja tuot tapaamiseen kulloinkin haluamasi työhösi liittyvän asian tai teeman, mihin kaipaat selkeyttä ja jäsentämistä. Prosessi lähtee liikkeelle sinun omista tarpeistasi. Työnohjaajana tuen sinua tällä matkallasi. Työnohjauksessa työskennellään ratkaisukeskeisesti ja orientoituen tulevaisuuteen. Tärkeää on, että ohjausprosessissa jää riittävästi aikaa havaintojen tekoon. 

 

Jopa yksi 45 min sparraushetki voi auttaa sinua työelämän jumeissa. Mahdollisesta jatkotyöskentelystä sovitaan ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä. Usein ongelmat lähtevät ratkeamaan luottamuksellisessa ilmapiirissä keskustellen.

 

Suosittelen sinua lämpimästi olemaan yhteydessä minuun, jos sinua mietityttää joku työhösi liittyvä asia.

bottom of page